Bli en Almiakonsult! Vi formidler oppdrag i hele landet

Du vet allerede hva arbeidet som allmennsykepleier i helsevesenet krever i form av ansvar, fleksibilitet, teamarbeid og raske, trygge, selvstendige beslutninger.

Som Almiakonsult kan vi tilby deg oppdrag ved blant annet kommuner, sykehus, primærhelse- og bedriftshelsetjeneste med mer. For å trives i rollen som Almiakonsult ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. En sosial person med gode kunnskaper i det svenske språket, som også liker utfordringer og nye utviklingsmuligheter.

Almia formidler lengre og kortere oppdrag hos omsorgsleverandører i hele landet. Se våre ledige stillinger lenger ned på denne siden. Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsspesialist Amanda og fortell oss nøyaktig hvor du vil jobbe

Slik ser vi på din rolle og ditt liv som Almiakonsult

Som autorisert sykepleier har du all kunnskap og innsikt i medisinsk og atferdsvitenskap som kreves for pasientbehandling. Du har også forståelse for bærekraftig utvikling i helsevesenet. Du er vant til å jobbe selvstendig og ta de avgjørelsene som rollen din tillater. Sammen med hele omsorgsteamet jobber du for pasientenes helse, trivsel og livskvalitet, nå og for livet.

Alt dette tar du med deg i rollen som Almiakonsult. Dine personlige egenskaper er også viktige for at du skal trives og lykkes hos oss: En sosial kollega og medmenneske, ydmyk, lydhør og trygg på deg selv. Du har gode kunnskaper i det svenske språket, og ser frem til nye utfordringer og utviklingsmuligheter. En velkommen kollega i et velfungerende team.


Vi tar vare på andre – Og hverandre

Almia er ikke lenger et lite selskap. Men vi er fortsatt preget av nærhet, kompetanse og personlig engasjement for våre ansatte. En satsing som sterkt har bidratt til at vi i dag er en landsdekkende leverandør av kvalifiserte bemanningstjenester i helsesektoren.

Som Almiakonsult blir du en del av kulturen som vi etter hvert har bygget opp sammen. En kultur med kvalitet og langsiktighet som grunnlag der hver medarbeider er en unik ressurs, med stor takhøyde for innovasjon. Alt du og vi trenger for å ta vare på hverandre – og andre.

Ofte stilte spørsmål og svar for deg som er nysgjerrig på bemanning i helsevesenet

Nysgjerrig på livet som konsulent?

Det første trinnet er enkelt.