Et friere liv

Uansett hvor du er i karrieren kan vi hjelpe til med å skreddersy oppdrag som passer dine interesser og ambisjoner. Fordelene med å jobbe som stabslege er mange. Ikke minst friheten til selv å bestemme hvordan, hvor og når du vil jobbe.

Konsulent eller ansatt

Hos oss kan du velge om du vil jobbe som konsulent på heltid eller deltid og fakturere fra egen bedrift. Du kan også velge å bli ansatt hos oss i Almia. Vi hjelper deg hele veien, fra idé til etablert stabslege. Når du har gått gjennom vår kvalitetskontroll og rekrutteringsprosess , sørger vi for å finne et kort- eller langtidsoppdrag helt etter dine ønsker.

Hyggelig og trygt

Almia har lang erfaring innen helse- og helseområdet. Vi har etablert samarbeid med omsorgsleverandører over hele Sverige slik at du kan velge hvor du vil jobbe. Det viktigste for oss er at du skal trives i din yrkesrolle og føle deg trygg i jobben din. Derfor gjør vi alltid det lille ekstra.

Vil du vite mer? Send en interessemelding eller kontakt vår rekrutterings- og konsulentsjef for leger så hjelper vi deg gjerne gjennom hele prosessen.


Vi tar vare på andre – Og hverandre

Almia er ikke lenger et lite selskap. Men vi er fortsatt preget av nærhet, kompetanse og personlig engasjement for våre ansatte. En satsing som sterkt har bidratt til at vi er en landsdekkende leverandør av kvalifiserte bemanningstjenester i helsesektoren.

Som Almiakonsult blir du en del av kulturen som vi etter hvert har bygget opp sammen. En kultur med kvalitet og langsiktighet som grunnlag der hver medarbeider er en unik ressurs, med stor takhøyde for innovasjon. Alt du og vi trenger for å ta vare på hverandre – og andre.

Ta steget nå og lev et friere og rikere liv som Almiakonsult

Våre oppdragsgivere er både fylkeskommuner og kommuner samt private omsorgsleverandører over hele landet. Uansett om det gjelder kortere eller lengre oppdrag ønsker vi en nær og personlig kontakt med deg som jobber hos oss. Vårt mål er at du skal føle deg velkommen og være involvert og engasjert på din lokale arbeidsplass. Samtidig er vi alltid tilgjengelig, og holder oss oppdatert med dine faglige og personlige erfaringer.

Nysgjerrig på livet som konsulent?

Det første trinnet er enkelt.