Vi gjør alt for at du skal føle deg komfortabel og ha det bra

Jobben din er viktig for oss alle. Din krevende utdannelse og ditt daglige ansvar kombinert med høyt tempo, stress og kanskje ubehagelige arbeidstider burde rett og slett være mer verdt. Derfor er hele vår virksomhet basert på at du føler deg komfortabel og har det bra.

Du bestemmer selv hvordan du vil jobbe og bo

Alle snakker om å oppnå en bedre balanse mellom jobb og fritid, vi gjør alt for å realisere det. Så vi formidler alt fra individuelle arbeidsskift til mange års oppdrag. Heltid eller deltid, dag eller natt. Halvtid for å kunne studere videre. Noen måneder fri for å reise verden rundt. Det er du som velger, nå og senere, hvis og når forutsetningene dine endres.

Hvor skal du?

Ønsker du å utvikle deg i din yrkesrolle? Jobbe andre steder? Tilbringe mer tid med barna? Planlegger du en bedre pensjon? Vi hjelper deg med å finne nærmeste vei dit og veien kan være enklere, raskere og tryggere enn du kanskje tror.

For uansett hvor du skal, er målet vårt å gi deg de konkrete rådene og støtten du trenger for å velge riktig vei. Med gode forhold og en hyggelig og sunn balanse mellom jobb og fritid, slik at du kan leve det livet du fortjener.

Ta steget til å bli konsulent. Det er enklere, morsommere og tryggere enn du kanskje tror. Ring oss så forteller vi deg mer.

Du skal ha det bra – ikke bare på jobben!

Vi vet at den innsatsen du gjør for mange mennesker hver dag kan forbedre, styrke eller til og med redde liv. Vi vet også at det kan være et høyt arbeidstempo med ubekvemme arbeidstider iblant. Kanskje du føler at du ikke får den lønn og de arbeidsvilkår du fortjener.

Alle tjener på at du trives og har det bra, både på og utenfor jobben. Derfor gjør vi vårt ytterste for å lytte og forstå hvem du er, hva du vil og hva du trenger. Hvor står du i livet, og hvor er du på vei? Hvordan vil du utvikle deg i yrkesrollen din? Hvordan er familiesituasjonen din? Hvor mye eller lite vil du arbeide? Hvor mye vil du spare til pensjon? Deretter gjør vi alt vi kan for å matche dine ønsker med passende oppdrag. Og vi er alltid tilgjengelige når du vil ha råd og hjelp.

Uansett om det gjelder kortere eller lengre oppdrag så vil vi ha en nær og personlig kontakt med deg som arbeider hos oss. Vårt mål er at du skal føle deg delaktig og engasjert i arbeidet ditt, på samme måte som vi er delaktige og engasjerte i din arbeidsrolle.

Nysgjerrig på livet som konsulent?

Det første trinnet er enkelt.