Bli en Almiakonsult! Vi formidler oppdrag i hele landet

Du vet allerede hva arbeidet som ergoterapeut i helsevesenet krever i form av ansvar, fleksibilitet, teamarbeid og raske, trygge, selvstendige beslutninger.

For å trives i rollen som Almiakonsult ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. En sosial person med gode kunnskaper i det svenske språket, som også liker utfordringer og nye utviklingsmuligheter. Vi ser at du har minst to års erfaring. Du har kanskje jobbet i primærhelsetjenesten eller kommunen tidligere.

Almia formidler lengre og kortere oppdrag hos omsorgsleverandører i hele landet. Se våre ledige stillinger lenger ned på denne siden.

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsspesialist Ellen og fortell oss nøyaktig hvor du vil jobbe.


Du skal trives og ha det bra – ikke bare på jobb

Innsatsen du gjør for mange mennesker hver dag kan forbedre eller til og med redde folks liv. Du tar stort ansvar og forventes å takle høyt arbeidstempo, kanskje til og med ubehagelige arbeidstider.

Vi ønsker ikke bare å gi deg de lønns- og arbeidsvilkårene du fortjener. Du har også rett til å føle fellesskap og arbeidsglede. Derfor gjør vi vårt beste for å forstå hvem du er og hva du trenger. Hvordan ønsker du å utvikle deg i din yrkesrolle? Hvordan er din familiesituasjon? Hvor mye eller lite vil du jobbe? Og hvor mye vil du spare til pensjonisttilværelsen?

Vi lytter. Og så gjøre alt vi kan for å matche dine ønsker med passende oppdrag. Fra første stund, og så lenge du jobber som Almiakonsult.

Ofte stilte spørsmål og svar for deg som er nysgjerrig på bemanning i helsevesenet

Nysgjerrig på livet som konsulent?

Det første trinnet er enkelt.