Bli en Almiakonsult! Vi formidler oppdrag i hele landet

Du vet allerede hva arbeidet som fysioterapeut i helsevesenet krever i form av ansvar, fleksibilitet, teamarbeid og raske, trygge, selvstendige beslutninger.

For å trives i rollen som Almiakonsult ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. En sosial person med gode kunnskaper i det svenske språket, som også liker utfordringer og nye utviklingsmuligheter. Vi ser at du har minst to års erfaring. Du har kanskje jobbet i primærhelsetjenesten eller kommunen tidligere.

Almia formidler lengre og kortere oppdrag med omsorgsleverandører i hele landet. Se våre ledige stillinger lenger ned på denne siden.

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsspesialist Amanda og fortell oss nøyaktig hvor du vil jobbe.


Du skal ha det bra – ikke bare på jobb!

Vi vet at innsatsen du gjør for mange mennesker hver dag kan forbedre, styrke eller til og med redde liv. Vi vet også at det kan være høyt arbeidstempo med til tider ubehagelige arbeidstider. Kanskje føler du at du ikke alltid får de lønns- og arbeidsvilkårene du fortjener.

Alle har godt av din trivsel og velvære, både i og utenfor jobben. Derfor gjør vi vårt ytterste for å lytte og forstå hvem du er, hva du ønsker og hva du trenger. Hvor i livet står du og hvor skal du? Hvordan ønsker du å utvikle deg i din yrkesrolle? Hvordan er din familiesituasjon? Hvor mye eller lite vil du jobbe? Hvor mye vil du spare til pensjonisttilværelsen? Vi gjør da alt vi kan for å matche dine ønsker med passende oppdrag. Og vi er alltid tilgjengelig når du ønsker råd og hjelp.

Uansett om det gjelder kortere eller lengre oppdrag ønsker vi en nær og personlig kontakt med deg som jobber hos oss. Vårt mål er at du skal føle deg involvert og engasjert i arbeidet ditt, på samme måte som vi er involvert og engasjert i din arbeidsrolle.

Ofte stilte spørsmål og svar for deg som er nysgjerrig på bemanning i helsevesenet

Nysgjerrig på livet som konsulent?

Det første trinnet er enkelt.