Bli en Almiakonsult! Vi formidler oppdrag i hele landet

Du vet allerede hva jobben som hjelpepleier i helsevesenet krever i form av ansvar, fleksibilitet, teamarbeid og raske, trygge, selvstendige beslutninger.

For å trives i rollen som Almiakonsult ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. En sosial person med gode kunnskaper i det svenske språket, som også liker utfordringer og nye utviklingsmuligheter. Vi ser at du har erfaring fra kommunal drift. Du kan ha jobbet i hjemmehelsetjenesten, hjemmesykepleien og/eller i et spesielt bosted tidligere.

Almia formidler lengre og kortere oppdrag med omsorgsleverandører i hele landet. Se våre ledige stillinger lenger ned på denne siden.

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsspesialist Sara og fortell oss nøyaktig hvor du vil jobbe.


Vi tar vare på andre. Og hverandre

Almia er ikke lenger et lite selskap. Men vi er fortsatt preget av nærhet, kompetanse og personlig engasjement for våre ansatte. En satsing som sterkt har bidratt til at vi i dag er en landsdekkende leverandør av kvalifiserte bemanningstjenester i helsesektoren.

Som Almiakonsult får du en del av kulturen som vi etter hvert har bygget opp sammen. En kultur basert på kvalitet og langsiktighet, hvor hver medarbeider er en unik ressurs, med stor takhøyde for innovasjon. Alt du og vi trenger for å ta vare på hverandre – og andre.

Ofte stilte spørsmål og svar for deg som er nysgjerrig på bemanning i helsevesenet

Nysgjerrig på livet som konsulent?

Det første trinnet er enkelt.