0 ledige stillinger som sykepleier i Norge

Her kan være ditt neste steg i livet og karrieren

Det kan være mange gode grunner til å bytte jobb. Etter noen år i yrket vet du mer om hva som er viktigst for deg. Kanskje du vil jobbe litt mindre, og frigjøre mer tid til familien? Få bedre betalt? Oppdag en annen del av landet, eller kombinere frihet og trygghet som konsulent? Her får du tips om en rekke aktuelle omsorgsjobber i hele Norge.

Du er autorisert sykepleier - en rolle med høye krav til medisinske og andre ferdigheter. Men også menneskekunnskap, etikk, samarbeidsevne, og personlig ansvar.

Derfor har du rett til å stille svært høye krav til din arbeidsgiver. Dette gjelder uansett om du jobber på vanlig avdeling eller som spesialist, for eksempel anestesisykepleier eller jordmor. Og enten du er ansatt i en region eller tilknyttet et bemanningsselskap.

I din daglige jobb som stabssykepleier er du en del av et omsorgsteam, med alt det innebærer. Som Almiakonsult er du også en viktig del av teamet vårt, og fellesskapet vårt. Vi holder kontakten, følger deg i din karriere, er alltid i nærheten og hjelper deg med å løse eventuelle problemer som måtte dukke opp underveis.

Vi sørger også for at du fra tid til annen får møte dine Almia-kolleger for å utveksle tanker, tips og erfaringer. Vi tar vare på hverandre, like naturlig som du tar vare på andre.

Vi kunne ikke finne noen ledige stillinger på søket ditt, men jobber vises vanligvis så nært som de samsvarer med søkekriteriene dine. Hva med å ta kontakt når muligheten byr seg?

Send en spontan søknad → så overvåker vi dine kriterier og gir deg beskjed når vi finner noe som passer?

Nysgjerrig på livet som konsulent?

Det første trinnet er enkelt.