8 ledige stillinger som sykepleier i Norge

Her kan være ditt neste steg i livet og karrieren

Det kan være mange gode grunner til å bytte jobb. Etter noen år i yrket vet du mer om hva som er viktigst for deg. Kanskje du vil jobbe litt mindre, og frigjøre mer tid til familien? Få bedre betalt? Oppdag en annen del av landet, eller kombinere frihet og trygghet som konsulent? Her får du tips om en rekke aktuelle omsorgsjobber i hele Norge.

Du er autorisert sykepleier - en rolle med høye krav til medisinske og andre ferdigheter. Men også menneskekunnskap, etikk, samarbeidsevne, og personlig ansvar.

Derfor har du rett til å stille svært høye krav til din arbeidsgiver. Dette gjelder uansett om du jobber på vanlig avdeling eller som spesialist, for eksempel anestesisykepleier eller jordmor. Og enten du er ansatt i en region eller tilknyttet et bemanningsselskap.

I din daglige jobb som stabssykepleier er du en del av et omsorgsteam, med alt det innebærer. Som Almiakonsult er du også en viktig del av teamet vårt, og fellesskapet vårt. Vi holder kontakten, følger deg i din karriere, er alltid i nærheten og hjelper deg med å løse eventuelle problemer som måtte dukke opp underveis.

Vi sørger også for at du fra tid til annen får møte dine Almia-kolleger for å utveksle tanker, tips og erfaringer. Vi tar vare på hverandre, like naturlig som du tar vare på andre.

SSK

Almia søker Sykepleier til Rogaland

Stavanger, Rogaland

Er du interessert i nytt jobboppdrag? I skrivende stund søker vi deg som er autorisert Sykepleier for oppdrag i Sykepleier. Om oppdraget: Stillingen er på sykehus. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om oppdragets varighet, arbeidstider, og en mer grundig beskrivelse av arbeidsoppgaver og arbeidsplassen.  Kvalifikasjoner: Vi søker deg som har norsk autorisasjon med minst to års erfaring fra sykehus.  Personlige egenskaper: Du er en engasjert og positiv kollega som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er fleksibel, ansvarsfull og har gode evner til å arbeide så vel selvstendig som sammen med andre. For å lykkes i rollen, ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. Du er også en sosial person som har god kjennskap til de nordiske språken. Vi tilbyr deg: Gratis reise og bolig Din egen personlige konsulentsjef Tjenestepensjon Forsikringer Feriepenger á 12% Godt betalt og fordelaktige fordelspakker Stort rom for og frihet til å styre din tilnærmelse, blant annet fleksibel skjemalegging Søknader vurderes fortløpende og ansettelse kan foretas.
SSK

Almia søker Sykepleier til Akershus

Oslo, Akershus

Er du interessert i nytt jobboppdrag? I skrivende stund søker vi deg som er autorisert sykepleier for oppdrag i Akershus. Om oppdraget: Stillingen er på sykehus. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om oppdragets varighet, arbeidstider, og en mer grundig beskrivelse av arbeidsoppgaver og arbeidsplassen.  Kvalifikasjoner: Vi søker deg som har norsk autorisasjon med minst to års erfaring fra sykehus.  Personlige egenskaper: Du er en engasjert og positiv kollega som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er fleksibel, ansvarsfull og har gode evner til å arbeide så vel selvstendig som sammen med andre. For å lykkes i rollen, ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. Du er også en sosial person som har god kjennskap til de nordiske språken. Vi tilbyr deg: Gratis reise og bolig Din egen personlige konsulentsjef Tjenestepensjon Forsikringer Feriepenger á 12% Godt betalt og fordelaktige fordelspakker Stort rom for og frihet til å styre din tilnærmelse, blant annet fleksibel skjemalegging Søknader vurderes fortløpende og ansettelse kan foretas.
SSK

Almia søker jordmor til Troms

Stockholm, Troms

Er du interessert i nytt jobboppdrag? I skrivende stund søker vi deg som er autorisert jordmor for oppdrag i Troms. Om oppdraget: Stillingen er på sykehus. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om oppdragets varighet, arbeidstider, og en mer grundig beskrivelse av arbeidsoppgaver og arbeidsplassen.  Kvalifikasjoner: Vi søker deg som har norsk autorisasjon med minst to års erfaring fra sykehus.  Personlige egenskaper: Du er en engasjert og positiv kollega som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er fleksibel, ansvarsfull og har gode evner til å arbeide så vel selvstendig som sammen med andre. For å lykkes i rollen, ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. Du er også en sosial person som har god kjennskap til de nordiske språken. Vi tilbyr deg: Gratis reise og bolig Din egen personlige konsulentsjef Tjenestepensjon Forsikringer Feriepenger á 12% Godt betalt og fordelaktige fordelspakker Stort rom for og frihet til å styre din tilnærmelse, blant annet fleksibel skjemalegging Søknader vurderes fortløpende og ansettelse kan foretas.
SSK

Almia søker Sykepleier til Oslo

OSLO, Oslo

Er du interessert i nytt jobboppdrag? I skrivende stund søker vi deg som er autorisert Sykepleier for oppdrag i Oslo. Om oppdraget: Stillingen er på sykehus. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om oppdragets varighet, arbeidstider, og en mer grundig beskrivelse av arbeidsoppgaver og arbeidsplassen.  Kvalifikasjoner: Vi søker deg som har norsk autorisasjon med minst to års erfaring fra sykehus.  Personlige egenskaper: Du er en engasjert og positiv kollega som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er fleksibel, ansvarsfull og har gode evner til å arbeide så vel selvstendig som sammen med andre. For å lykkes i rollen, ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. Du er også en sosial person som har god kjennskap til de nordiske språken. Vi tilbyr deg: Gratis reise og bolig Din egen personlige konsulentsjef Tjenestepensjon Forsikringer Feriepenger á 12% Godt betalt og fordelaktige fordelspakker Stort rom for og frihet til å styre din tilnærmelse, blant annet fleksibel skjemalegging Søknader vurderes fortløpende og ansettelse kan foretas.
SSK

Dialyssjuksköterska till Norge i sommar

Stockholm, Møre og Romsdal

Är du intresserad av att jobba i Norge i sommar? Vi söker vi dig som är dialyssjuksköterska för uppdrag i Ålesund.  Om uppdraget: Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på en dialysavdelning.  Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad dialyssjuksköterska med minst två års erfarenhet. Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en dialysavdelning.  Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.  Vi erbjuder dig: Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Mingelträffar med andra sjuksköterskor Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.  Sista svarsdag: Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.  http://almia.no

Sjuksköterska för sommaruppdrag inom onkologi i Norge

Stockholm, Trøndelag

Är du intresserad av att jobba i Norge i sommar? Vi söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag inom onkologi i Norge.  Om uppdraget: Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på en kreft poliklinikk. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Gärna med vidareutbildning inom onkologi.  Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en kreft poliklinikk.  Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.  Vi erbjuder dig: Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Mingelträffar med andra sjuksköterskor Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.  Sista svarsdag: Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.  http://almia.no
SSK

Almia søker anestesisykepleier til Stavanger

STAVANGER, Rogaland

Er du interessert i nytt jobboppdrag? I skrivende stund søker vi deg som er autorisert anestesisykepleier for oppdrag i Stavanger.  Om oppdraget: Stillingen er på sykehus. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om oppdragets varighet, arbeidstider, og en mer grundig beskrivelse av arbeidsoppgaver og arbeidsplassen.  Kvalifikasjoner: Vi søker deg som har norsk autorisasjon med minst to års erfaring fra sykehus.  Personlige egenskaper: Du er en engasjert og positiv kollega som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er fleksibel, ansvarsfull og har gode evner til å arbeide så vel selvstendig som sammen med andre. For å lykkes i rollen, ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. Du er også en sosial person som har god kjennskap til de nordiske språken. Vi tilbyr deg: Gratis reise og bolig Din egen personlige konsulentsjef Tjenestepensjon Forsikringer Feriepenger á 12% Godt betalt og fordelaktige fordelspakker Stort rom for og frihet til å styre din tilnærmelse, blant annet fleksibel skjemalegging Søknader vurderes fortløpende og ansettelse kan foretas.
SSK

Almia søker sykepleier til Buskerud

HAMAR, Akershus

Er du interessert i nytt jobboppdrag? I skrivende stund søker vi deg som er autorisert sykepleier for oppdrag i Buskerud. Om oppdraget: Stillingen er på sykehus. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om oppdragets varighet, arbeidstider, og en mer grundig beskrivelse av arbeidsoppgaver og arbeidsplassen.  Kvalifikasjoner: Vi søker deg som har norsk autorisasjon med minst to års erfaring fra sykehus.  Personlige egenskaper: Du er en engasjert og positiv kollega som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er fleksibel, ansvarsfull og har gode evner til å arbeide så vel selvstendig som sammen med andre. For å lykkes i rollen, ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. Du er også en sosial person som har god kjennskap til de nordiske språken. Vi tilbyr deg: Gratis reise og bolig Din egen personlige konsulentsjef Tjenestepensjon Forsikringer Feriepenger á 12% Godt betalt og fordelaktige fordelspakker Stort rom for og frihet til å styre din tilnærmelse, blant annet fleksibel skjemalegging Søknader vurderes fortløpende og ansettelse kan foretas.

Nysgjerrig på livet som konsulent?

Det første trinnet er enkelt.